U bent hier:

Ons leidekkersbedrijf

Dat gaat van een leien dakje, d.w.z. dat gaat gemakkelijk, vlug, als gesmeerd, evenals bijv. een bal vlug en gemakkelijk van een leien dak afrolt. Maar dat betekent wel dat het leiendak vakkundig gedekt moet worden.

Emile Kuilboer Leidekkersbedrijf is een ervaren en innoverend bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van natuurleien. Ik heb in de afgelopen jaren een zeer brede vakkennis en ervaring opgebouwd en neem in de wereld van professionele leidekkers een belangrijke plaats in. Als meedenkend partner, met oog voor detail, leveren wij uitsluitend de allerhoogste kwaliteit en service. Emile Kuilboer Leidekkersbedrijf legt, onderhoudt en renoveert daken niet alleen voor zakelijke klanten, nieuwbouw, industriële en professionele beheerders, maar ook voor particulieren. We dekken met evenveel plezier uw dakkapel als grote daken of een kerktoren, waarbij we creatieve details en vormen niet uit de weg gaan. En natuurlijk nemen we al het lood, zink en koperwerk in het dak gelijk mee. Maar ook voor het herstel van stormschade, onderhoud en renovatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor informatie, vragen, opmerkingen, offertes, materialen kunt u contact met ons opnemen. Een telefoontje is het makkelijkst en snelst of u vult het contactformulier in. We kunnen niet garanderen dat e-mail dezelfde dag nog wordt behandeld en U wordt vriendelijk verzocht om de grootte van eventuele e-mail bijlagen beperkt te houden.

Project in beeld

Project:

Woonhuis te Haarlem oud leiwerk vervangen voor nieuw leiwerk in maasdekking.

  • Leien dakkapel
  • Zinkwerk
  • Voor informatie, vragen, opmerkingen, offertes en materialen kunt u contact met ons opnemen.

    Informatie aanvragen